Ingredienten

2
Personen

  • 200 g runderbavette
  • 2 sjalotten
  • 10 g cornichons
  • 10 g kappertjes
  • 0,5 bos peterselie
  • 0,5 bos bieslook
  • Tabasco naar smaak
  • Worcestershiresaus naar smaak
  • 10 g Dijon mosterd
  • 10 g ketchup
  • 10 g olijfolie
  • peper en zout
  • 4 kwarteleitjes
  • 4 sneetjes brood voor croutons
  • sla

Bereidingswijze

Totale tijd: 30 minuten

Dit gerecht maakte Enrico in aflevering 1 van The Chefs' Line Nederland. 

Snij de bavette ragfijn. Snipper de sjalotten. Snij de peterselie en de bieslook fijn. Hak de kappertjes en cornichons fijn en meng met de bavette. Voeg naar smaak Tabasco, Worcestershiresaus, mosterd, ketchup, olijfolie, peper en zout toe.

Toast het brood, verhit olie in een koekenpan en bak de kwarteleitjes. Serveer met een beetje sla.

Geef je waardering

61
Steak tartare: bavette met gebakken kwartelei