De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Steak tartare van bavette met gebakken kwartelei

Een heerlijke tartaar op basis van runderbavette, geserveerd met krokante croutons, kwartelei en sla.

30 MIN
Steak tartare: bavette met gebakken kwartelei

Bereidingswijze

Dit gerecht maakte Enrico in aflevering 1 van The Chefs' Line Nederland. 

Snij de bavette ragfijn. Snipper de sjalotten. Snij de peterselie en de bieslook fijn. Hak de kappertjes en cornichons fijn en meng met de bavette. Voeg naar smaak Tabasco, Worcestershiresaus, mosterd, ketchup, olijfolie, peper en zout toe.

Toast het brood, verhit olie in een koekenpan en bak de kwarteleitjes. Serveer met een beetje sla.

Vanaf 14 mei kijk je elke werkdag om 22:00 naar The Chefs’ Line Nederland! 24Kitchen brengt het feelgood kookprogramma uit Australië naar Nederland en laat thuiskoks het opnemen tegen de chefs’ line, ofwel de keukenbrigade van een gerenommeerd restaurant.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker