- Verwarm de oven voor op 180 ÂșC.
- Meng in een kom de kippendijen met de helft van het komijnpoeder, kurkuma, kerriepoeder en een beetje zout en versgemalen peper. Verdeel de kippendijen over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in circa 15 minuten krokant.
- Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken.
- Breng in een ruime pan met een laagje water en een beetje zout de aardappels aan de kook. Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar. Giet af en houd apart. Voeg de melk, boter en de rest van de komijnpoeder, kurkuma, kerriepoeder en een beetje zout toe aan de pan van de aardappels en breng rustig aan de kook.
- Halveer de spitskool, verwijder de kern en snijd de spitskool in dunne reepjes. Voeg de spitskool en de gekookte aardappels toe aan de pan, warm kort door en pureer met een pureestamper.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in stukjes. Meng de paprika door de puree.
Serveren
- Serveer de spitskoolstamppot met de krokante kippendijen.
0 reacties