De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Spinaziepappardelle met gegrilde zalm

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Spinaziepappardelle met gegrilde zalm

Bereidingswijze

Pasta

  • Breng een pan water met een beetje zout aan de kook en kook de pappardelle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Giet de pasta af en houd een soeplepel van het kookvocht apart.

Spinazie

  • Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Verhit een scheutje olie in een grote koekenpan en fruit de knoflook circa 2 minuten. Voeg een beetje zout en versgemalen peper toe. Voeg drie vierde van de spinazie toe en bak circa 5 minuten. Breng op smaak met een beetje nootmuskaat.
  • Rasp de Parmezaanse kaas.
  • Roer de crème fraîche en de Parmezaanse kaas door de spinazie.
  • Neem de helft van de spinazie uit de pan en pureer glad met de staafmixer.
  • Roer de spinaziesaus, de gebakken spinazie, de restende spinazie en het kookvocht door de pappardelle.

Gegrilde zalm

  • Verwarm de grillpan voor.
  • Bestrijk de zalm met olie. Gril de zalm om en om in circa 2 minuten gaar. 

Serveren

  • Verdeel de spinaziepappardelle over borden en lag de zalm erop.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.