De kokosrijst
- Breng een pan met kokosmelk en een snufje zout aan de kook.
- Kook de rijst gaar in de kokosmelk volgens de gebruiksaanwijzing.
De zeewolf
- Controleer de zeewolf op graten. Dep de zeewolf droog met een vel keukenrol.
- Bestrijk met sambal en haal daarna door de bloem.
- Verwarm een koekenpan met een scheutje olie. Bak de zeewolf in circa 5 minuten goudbruin krokant en gaar.
De spinazie
- Was en droog de spinazie. (in een sladroger)
- Pel en hak de knoflook.
- Trek de oesterzwammen in reepjes. Was de taugé.
- Verhit een scheutje rijstolie in een wokpan en voeg de knoflook toe.
- Bak de oesterzwammen op hoog vuur in circa 3 minuten gaar.
- Voeg de spinazie en de taugé toe en bak in circa 1 minuut gaar.
- Breng op smaak met rasp van de sinaasappelschil: Rasp dit boven de wok
- Voeg een scheutje sojasaus toe.
0 reacties