De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

spezzatino di carne con patate

30 min kooktijd
Spezzatino di carne con patate

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Kook de blokjes in ruim kokend water beetgaar, giet af en laat even doorstomen.

Snijd de varkenshaas in blokjes. Pel en snipper een halve ui. Verhit een pan met een scheut olijfolie en fruit de ui aan. Voeg het vlees toe en bak goudbruin aan. Voeg er naar smaak zout en versgemalen peper aan toe. Blus af met de witte wijn. Voeg oregano en rozemarijn toe en blus af met de bouillon. Voeg vervolgens de aardappels toe. 

Schil voor de carotta con chipolla de wortels en snijd ze in stukjes. Pel en snipper de ui. Verhit een pan en glaceer de worteltjes in de boter langzaam aan. Voeg de ui toe. Hak de peterselie fijn en voeg toe. Blus af met de witte wijn en kook er de wortels in gaar.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker