Pel en snipper de ui. Schil en snijd de waspeen en bleekselderij in kleine blokjes. Verhit een scheut olijfolie in een pan en fruit de groente 5 minuten. Snijd de varkenshaas in kleine stukjes, voeg toe en bak in circa 4 minuten goudbruin. Strooi de bloem over het vlees en roer goed door. Voeg een klein scheutje bouillon en de rode wijn toe en laat 15 minuten inkoken op laag vuur. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Voeg eventueel nog een scheutje bouillon toe. Pel en pers de knoflook. Snijd de champignons in plakjes. Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de knoflook en champignons 3 minuten. Voeg toe aan het vlees en bak 5 minuten mee. Voeg een takje fijngesneden peterselie toe.
Verwarm de grillpan voor. Snijd het brood in dikke plakken en gril aan beide kanten goudbruin. Pluk en hak de peterselie.
Pel en snipper de sjalot. Snijd de tomaten fijn. Verhit olie in een pan. Fruit de sjalot samen met de tomaat. Voeg de spinazie toe en bak al roerend 1 minuut. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
Serveer:
Serveer het vlees met het brood en garneer met de peterselie en versgemalen peper.
45 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties