- Pel en snipper de ui.
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook.
- Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper fijn. Fruit de peper circa 3 minuten mee met de ui en de knoflook.
- Snijd de courgette en aubergine in stukjes.
- Verwijder de zaadlijst van de paprika en snijd de paprika in stukjes.
- Voeg op middelhoog vuur de aubergine, paprika en de courgette toe en bak circa 6 minuten mee.
- Breng een pan water met een beetje zout aan de kook en kook de spaghetti gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Snijd de tomaat in stukjes en roer de tomaat door de groente.
- Ris de tijm.
- Pluk en snijd de peterselie fijn. Roer de tijm en peterselie door de groente en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Verwarm een koekenpan en rooster de pijnboompitten in circa 6 minuten goudbruin.
- Pluk en scheur de basilicum.
Serveren:
Verdeel de pasta over borden en schep de groente erop. Verbrokkel de geitenkaas erover, bestrooi met pijnboompitten en besprenkel met olijfolie extra vierge.
2 reacties