- Breng een pan water en een beetje zout aan de kook en kook de spaghetti gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de cherrytomaten circa 8 minuten tot de tomaatjes zijn opengebarsten.
- Pel en snijd de knoflook in plakjes.
- Snijd de ansjovisfilets fijn.
- Ris de oregano.
- Voeg de knoflook en de ansjovis toe aan de cherrytomaten en bak circa 2 minuten. Voeg de kappertjes, oregano en de witte wijn toe en laat circa 3 minuten koken. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Voeg de mini mozzarella toe aan de saus en warm circa 1 minuut door.
- Pluk en snijd de peterselie.
- Roer de spaghetti door de saus.
Serveren
- Verdeel de spaghetti met cherrytomaatjes en knoflook over borden. Bestrooi met de peterselie en rasp de Parmezaanse kaas erover. Besprenkel met een scheutje olijfolie extra vierge.
0 reacties