- Breng een pan water en een beetje zout aan de kook en kook de spaghetti gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de cherrytomaten circa 8 minuten tot de tomaatjes zijn opengebarsten.
- Pel en snijd de knoflook in plakjes.
- Snijd de ansjovisfilets fijn.
- Ris de oregano.
- Voeg de knoflook en de ansjovis toe aan de cherrytomaten en bak circa 2 minuten. Voeg de kappertjes, oregano en de witte wijn toe en laat circa 3 minuten koken. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Voeg de mini mozzarella toe aan de saus en warm circa 1 minuut door.
- Pluk en snijd de peterselie.
- Roer de spaghetti door de saus.
Serveren
- Verdeel de spaghetti met cherrytomaatjes en knoflook over borden. Bestrooi met de peterselie en rasp de Parmezaanse kaas erover. Besprenkel met een scheutje olijfolie extra vierge.
Meld je aan en praat mee