De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

spaghetti con acciughe e crescione (pasta met waterkers) & insalata lattuga (salade met veldsla)

Een heerlijke pasta met pesto van waterkers en gegrild vlees. Deze pasta wordt geserveerd met een frisse salade van veldsla, cherrytomaatjes en mozzarella.

30 min kooktijd
Spaghetti con acciughe e crescione (pasta met waterkers) & Insalata lattuga (salade met veldsla)

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Kook de vermicelloni gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Waterkerspesto
Pel de knoflook. Vijzel de knoflook en voeg beetje bij beetje de waterkers toe. Voeg, als de waterkers helemaal fijngemalen is, de kappertjes, ansjovisfilets en Parmezaanse kaas toe. Voeg beetje bij beetje druppels olijfolie toe en vijzel glad. Roer de waterkerspesto door de pasta. Wanneer de pasta te droog is kun je wat kookvocht toevoegen. Bestrooi de pasta met versgemalen peper.

Vlees
Verwarm een grillpan. Ris en hak de rozemarijn fijn. Meng de olie met oregano, rozemarijn, een beetje zout en peper. Smeer het vlees aan beide kanten in met de kruidenolie. Gril het vlees om en om in circa 5 minuten gaar. Haal het vlees uit de pan en snijd het in reepjes. Leg het vlees op de pasta.

Salade
Halveer de cherrytomaatjes en meng door de veldsla. Snijd de mozzarella in stukjes en voeg toe aan de salade. Druppel er olijfolie en balsamicoazijn over en breng op smaak met een beetje zout en peper.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker