Kook de vermicelloni gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Waterkerspesto
Pel de knoflook. Vijzel de knoflook en voeg beetje bij beetje de waterkers toe. Voeg, als de waterkers helemaal fijngemalen is, de kappertjes, ansjovisfilets en Parmezaanse kaas toe. Voeg beetje bij beetje druppels olijfolie toe en vijzel glad. Roer de waterkerspesto door de pasta. Wanneer de pasta te droog is kun je wat kookvocht toevoegen. Bestrooi de pasta met versgemalen peper.
Vlees
Verwarm een grillpan. Ris en hak de rozemarijn fijn. Meng de olie met oregano, rozemarijn, een beetje zout en peper. Smeer het vlees aan beide kanten in met de kruidenolie. Gril het vlees om en om in circa 5 minuten gaar. Haal het vlees uit de pan en snijd het in reepjes. Leg het vlees op de pasta.
Salade
Halveer de cherrytomaatjes en meng door de veldsla. Snijd de mozzarella in stukjes en voeg toe aan de salade. Druppel er olijfolie en balsamicoazijn over en breng op smaak met een beetje zout en peper.
0 reacties