Mayonaise
Voeg de eidooier, peper en zout, mosterd, azijn en het water toe aan een hoge kom en pureer het geheel met de staafmixer glad. Giet voorzichtig de olie in de kom terwijl de staafmixer blijft draaien.
Spinazie-artisjokkendip
Stap 1:
Ontdooi de spinazie en laat goed uitlekken. Haal de artisjokken uit het blik en laat goed uitlekken. Snipper de ui. Hak de groene kruiden grof. Pureer de spinazie, artisjokken, ui, groene kruiden, yoghurt, mayonaise en het bouillonblokje in de foodprocessor tot een grove dip. Breng op smaak met peper.
Stap 2:
Hol het brood uit en bewaar de stukken brood. Serveer de spinazie-artisjokkendip in het brood en leg alle stukjes brood ernaast om te dippen.
Ontdek hier alle andere recepten uit Rudolph's Bakery: De Bakfiets
0 reacties