Rudolph van Veen

Ingredienten

4
Personen

Snoekbaars met bospeen

  • 4 snoekbaarsfilets a 150 g
  • 1 bos bospenen
  • 250 g mosselen
  • 100 g Hollandse garnalen
  • 30 g boter
  • 1 mandarijn
  • 1 scheutje witte wijn
  • 1 takje dille

Bereidingswijze

Totale tijd: 30 minuten

Verwarm de oven voor op 160 °C. Maak 8 cirkels (doorsnede 25 cm) van het bakpapier. Leg op 4 cirkels bakpapier een filet. Schil en snijd de bospeentjes in plakjes en leg ze bij de vis. Leg de mosselen en garnalen erbij. Leg bovenop een stukje boter en bestrooi met zout en peper. Rasp er wat schil van een mandarijn over. Besprenkel met een scheutje wijn en leg er een takje dille op. Dek af met een cirkel bakpapier en vouw ze stevig dicht. Bak de pakketjes 10 à 15 minuten in de oven.

Dit recept komt uit de aflevering over Nederland van het programma The Taste of Life Travel. 

Geef je waardering

0
Snoekbaars met bospeen