Krieltjes
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de krieltjes rondom in circa 12 minuten goudbruin en krokant.
- Pel en snipper de ui.
- Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes.
- Ris en snijd de rozemarijn fijn.
- Voeg de ui, peper en de rozemarijn toe aan de aardappels en bak circa 5 minuten mee. Breng de aardappels op smaak met een beetje zout en versgemalen peper
Snijbonen
- Breng in een hapjespan een laagje water met een beetje zout aan de kook.
- Snijd de snijbonen in dunne reepjes. Kook de snijbonen in circa 3 minuten beetgaar
- Pel en snipper de sjalot.
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Voeg de sjalot en de knoflook toe aan de snijbonen.
- Snijd de feta in kleine blokjes.
- Schenk eventueel een klein beetje water uit de pan en voeg de feta toe. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten in circa 3 minuten goudbruin.
Serveren
Verdeel de krieltjes en de snijbonen over borden. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.
0 reacties