De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

snelle kerstmissaus

Last minute nog een saus nodig? Probeer deze heerlijke kerstmissaus. Deze past overal bij en is binnen een handomdraai gemaakt!

Snelle kerstmissaus

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Last minute nog een saus nodig? Probeer deze heerlijke kerstmissaus. Deze past overal bij en is binnen een handomdraai gemaakt!

Bereidingswijze

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Smelt de boter in een pan.  

Bak de ui, knoflook, kerriepoeder en kurkuma circa 3 minuten. Voeg de gembersiroop en de crème fraîche toe, roer goed door en laat circa 1 minuut zachtjes doorkoken. 

Giet de saus over in een kom en laat even afkoelen. Roer de mayonaise erdoorheen. 

TIP van Rudolph:  
Deze koude, lichtzoete kerriesaus combineert heel goed bij veel soorten warm en koud vlees. Bij de ‘gourmet’ is hij perfect, bij gebraden varkensvlees maar ook bij een salade met gerookte kip of bij een voorgerecht van plakjes rosbief of pastrami. Of serveer in een schaaltje bij reepjes rauwe groenten als borreldip. 

Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker