• Verwarm de oven voor op 180°C.
• Breng een pan met 1,5 liter water aan de kook.
• Los hierin de bouillonblokjes op
De groentesoep:
• Was de courgette en verwijder de kontjes. Snijd in de lengte in vieren en daarna in kleine plakken.
• Schil de wortel. Snijd de wortel in plakken en vervolgens in kleine repen.
• Snijd de prei in ringen en was.
• Snijd de champignons in plakken.
• Voeg alle groente toe aan de soep en kook gaar in circa 15 minuten.
De balletjes:
• Meng het gehakt met de zout, peper en Italiaanse kruiden.
• Rol er kleine balletjes van.
• Bewaar deze buiten de koelkast.
Maak de soep af:
• Voeg na circa 15 minuten de balletjes toe aan de soep, laat circa 6 minuten garen
• Voeg de vermicelli en taugé toe, laat circa 3 minuten mee garen.
• Breng de soep op smaak met versgemalen peper.
De Kaasbroodjes:
• Snijd de broodjes over de lengte door en beleg deze met de kaas.
• Was en pluk de peterselie. Hak fijn en strooi wat over de broodjes. Bewaar een klein beetje peterselie voor over de soep.
• Leg de broodjes in de oven voor circa 6 minuten totdat de kaas gesmolten is.
0 reacties