Snelle goulash met paprika

7
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
  • Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing.

Goulash:

  • Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
  • Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en hak de knoflook fijn.
  • Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper fijn.
  • Snijd de kipfilet in kleine stukjes.
  • Verhit olie in een braadpan.
  • Fruit de ui, knoflook en het paprikapoeder.
  • Voeg de kip toe en bak aan alle kanten bruin.
  • Voeg de paprika’s en doperwten toe en bak circa 5 minuten mee.
  • Voeg de bloem toe en roer goed door.
  • Voeg de tomatenpuree en de bouillon toe, roer goed door en laat het geheel circa 15 minuten op laag vuur koken.
  • Breng op smaak met zout en peper.

Ingredienten

4
Personen

Snelle goulash met paprika

  • 300grijst
  • 1gele paprika
  • 1rode paprika
  • 2uien
  • 2teentjesknoflook
  • 1chilipeper
  • 500gkipfilet
  • zonnebloemolie
  • 1tlpaprikapoeder
  • 200gdoperwten (diepvries)
  • 1elbloem
  • 75gtomatenpuree
  • 750mlvleesbouillon
  • zout
  • versgemalen peper
Geef je waardering
7