Variant 1: Amerikaanse hotdogs
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Maak de broodjes nat en snijd de broodjes in de lengte open. Rooster 5 minuten in de oven.
-
Verwarm de hotdogs zoals op de verpakking staat.
-
Grill de hotdogs op een grillplaat of in een grillpan tot ze een streepje krijgen.
-
Bak de zuurkool op in een kleine koekenpan tot het lichtbruin kleurt en krijgt het vocht is verdampt.
-
Beleg de hotdogs met de hotdog, mayonaise, ketchup, mosterd en de gebakken zuurkool.
Variant 2: Hollandse hotdogs
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Maak de broodjes nat en snijd de broodjes in de lengte open. Bestrooi met de geraspte kaas. Rooster 5 minuten in de oven.
-
Verwarm de hotdogs zoals op de verpakking staat.
-
Grill de hotdogs op een grillplaat of in een grillpan tot ze een streepje krijgen.
-
Snijd de augurken in kleine blokjes. Snijd de (optionele) hete peper in ringetjes.
-
Meng de mosterd, mayonaise, honing, azijn, knoflookpoeder, zout, zwarte peper, tijm, (optionele) hete peper en verse peterselie naar smaak tot een saus.
-
Beleg de gegratineerde hotdogbroodjes met een hotdog. Schep de uitjes en augurk erover. Druppel wat van de saus over de hotdogs.
Variant 3: Tropische hotdogs
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Maak de broodjes nat en snijd de broodjes in de lengte open. Rooster 5 minuten in de oven.
-
Verwarm de hotdogs zoals op de verpakking staat.
-
Grill de hotdogs op een grillplaat of in een grillpan tot ze een streepje krijgen.
-
Laat de ananasschijven uitlekken en dep ze droog. Besmeer met wat boter. Grill de ananasschijven goudbruin in een grillpan of grillplaat.
-
Snijd gegrilde ananas, de komkommer en tomaat in blokjes van 1 cm. Snipper de rode ui.
-
Rooster de kokosrasp in een koekenpan tot het lichtbruin is.
-
Meng de gesneden ui, tomaat, komkommer en ananas met een 1 tsp limoensap tot een salsa.
-
Meng de mayonaise, ketchup, ananassap, gedroogde peterselie, cayennepeper en knoflookpoeder tot een roze saus.
-
Beleg de broodjes met een hotdog, de ananassalsa, de roze saus en wat geroosterde kokosrasp.
Variant 4: Zuid-amerikaanse hotdogs
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Maak de broodjes nat en snijd de broodjes in de lengte open. Rooster 5 minuten in de oven.
-
Verwarm de hotdogs zoals op de verpakking staat.
-
Grill de hotdogs op een grillplaat of in een grillpan tot ze een streepje krijgen.
-
Snijd de paprika fijn. Hak de peterselie en koriander fijn.
-
Verhit de boter in een koekenpan en bak de mais op hoog vuur 5 minuten op. Laat de mais afkoelen en voeg de paprika en peterselie toe aan de mais.
-
Doe de crême fraîche, avocado, jalapeño, verse koriander, zwarte peper, zout en limoensap in een maatbeker en pureer dit tot een gladde saus met een staafmixer.
-
Beleg de broodjes met de hotdog, de maïs en de avocadosaus.
0 reacties