De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

seroendeng

15 min kooktijd
Seroendeng

Een recept van

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en snijd fijn.
Verhit de olie in een wok en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg de salambladeren, koenjit en loas toe en bak circa 2 minuten mee. Vijzel de ketoembar en voeg deze toe. Voeg de kokosrasp toe en bak circa 3 minuten mee.
Verwijder de salambladeren en laos. Voeg tenslotte de poedersuiker en de pinda’s toe en laat nog circa 2 minuten karamelliseren en bijkleuren

Serveer
Strooi de seroendeng over je gerecht of serveer er apart bij.

TIP: bewaar de seroendeng in een afgesloten pot.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker