Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en snijd fijn.
Verhit de olie in een wok en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg de salambladeren, koenjit en loas toe en bak circa 2 minuten mee. Vijzel de ketoembar en voeg deze toe. Voeg de kokosrasp toe en bak circa 3 minuten mee.
Verwijder de salambladeren en laos. Voeg tenslotte de poedersuiker en de pinda’s toe en laat nog circa 2 minuten karamelliseren en bijkleuren
Serveer
Strooi de seroendeng over je gerecht of serveer er apart bij.
TIP: bewaar de seroendeng in een afgesloten pot.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Grenzeloos Koken
Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties