De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Seroendeng

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Seroendeng

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en snijd fijn.
Verhit de olie in een wok en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg de salambladeren, koenjit en loas toe en bak circa 2 minuten mee. Vijzel de ketoembar en voeg deze toe. Voeg de kokosrasp toe en bak circa 3 minuten mee.
Verwijder de salambladeren en laos. Voeg tenslotte de poedersuiker en de pinda’s toe en laat nog circa 2 minuten karamelliseren en bijkleuren

Serveer
Strooi de seroendeng over je gerecht of serveer er apart bij.

TIP: bewaar de seroendeng in een afgesloten pot.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.