Schuim
Verwarm de oven voor op 80 ºC.
Klop met de mixer de eiwitten met de kristalsuiker tot stijve pieken. Spatel de poedersuiker en de maïzena erdoor.
Schep het schuim in een spuitzak met een gladde spuitmond. Spuit 6 doppen in een bloemmotief op een met bakpapier beklede bakplaat en spuit op de helft van de bloemen in het midden een dop om de naden te verbergen. Droog het schuim minstens 2 uur in de oven.
Frambozencrème
Breng in een pan het frambozensap en de helft van de suiker aan de kook.
Roer de eidooier met de rest van de suiker los en roer de bloem erdoor. Meng het frambozensap door het eimengsel, schenk in de pan en roer goed door. Breng de frambozencrème aan de kook en gaar op laag vuur circa 5 minuten.
Laat de frambozencrème afgedekt met plasticfolie afkoelen. Roer de boter met de poedersuiker luchtig. Halveer de citroen en knijp het sap van een halve citroen bij de botercrème. Voeg de frambozencrème toe aan de opgeklopte boter en meng goed door. Schep de frambozencrème in een spuitzak met een gladde spuitmond.
Serveren
Smelt de pure chocolade. Vouw een cornetje (kijk naar het filmpje voor Rudolphs uitleg) en schenk de chocolade erin. Spuit de frambozencrème op de platte schuimbloemen en zet er het andere schuimbloemetjes op. Spuit streepjes chocolade over de schuimbloemen.
Meld je aan en praat mee