- Pel en snipper de sjalot. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Schil en snijd de aardappels in vieren.
- Verhit een scheutje olie in een pan, voeg de sjalot, knoflook en spinazie toe en laat in circa 3 minuten slinken.
- Schep de spinazie in een kom maar laat het vocht van de spinazie in de pan.
- Schenk de bouillon in de pan van de spinazie en breng aan de kook
- Schil en snijd de aardappels in vieren. Kook de aardappels in de bouillon in circa 10 minuten gaar.
- Bestrooi de scholfilets met zout en peper.
- Verdeel de helft van de garnalen over het midden van de scholfilets, rol de filets losjes op en zet vast met een cocktailprikker.
- Schil de bospenen.
- Voeg de bospeentjes en boter toe aan de pan met aardappels en laat met de deksel op de pan nog circa 4 minuten zachtjes koken.
- Voeg de spinazie toe en leg de visrolletjes erbovenop. Laat met deksel op de pan circa 4 minuten koken.
- Haal de cocktailprikkers uit de visrolletjes.
- Garneer het gerecht met de resterende garnalen en plakjes citroen.
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties