De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

scaloppine al marsala con funghi misti en salade met walnoten en druiven

30 min kooktijd
Scaloppine al marsala con funghi misti en salade met walnoten en druiven

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Scaloppine
Plet het vlees met een pan of vleeshamer. Meng zout door de bloem en wentel het vlees erdoor. Verhit boter in een pan en bak de kalfslapjes om en om goudbruin. Blus het vlees af met de marsala en kook de marsala circa 3 minuten in. Haal het vlees uit de pan, dek af met aluminiumfolie en zet de pan met marsala apart. Snijd de paddenstoelen in stukjes. Verwarm de pan met marsala opnieuw en voeg de paddenstoelen toe. Bak tot de paddenstoelen gaar zijn en leg het vlees erbij. Breng op smaak met peper.

Salade
Pel en halveer de knoflook en wrijf de slakom ermee in. Meng in de kom de veldsla met walnoten, druiven, walnootolie, wijnazijn en het sap van een halve citroen. Breng op smaak met zout en peper.

Serveer het vlees op borden, lepel de paddenstoelen erover en serveer de salade erbij. Garneer met peterselie.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker