De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

sbrisolona

60 min kooktijd
Sbrisolona

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 150 ºC.
Meng de boter met de suiker in de keukenmachine. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Voeg het vanillemerg toe aan de boter en roer stuk voor de eieren erdoor. Voeg de rasp van de citroen toe.

Maal de amandelen tot poeder. Meng het amandelpoeder, maïsbloem en bakpoeder. Voeg het amandelpoeder toe aan de boter en meng tot een egaal beslag. 
Vet een taartpan in en bekleed met een cirkel van bakpapier. Schep het beslag in de vorm, verdeel de overige amandelen over het beslag en druk ligt aan. Bak in circa 45 minuten goudbruin en gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker