De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

sauto soep

Een heerlijke Surinaamse kippensoep!

70 min kooktijd
Sauto soep

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Schil de laos en snijd de wortel fijn. Doe alle ingrediënten voor de bouillon in een hoge pan en breng dit aan de kook. Laat de bouillon minimaal een uur zachtjes trekken. Kook de rijst gaar. Kook de eieren in ca. 8 minuten hard. Maak de pepers schoon, verwijder de zaadjes en snijd ze fijn. Hak de bladselderij fijn. Verhit de olie tot 180 ºC en frituur de glasnoedels. Haal de kip uit de bouillon en pluk hem. Zeef de bouillon. Serveer de soep met de garnituren apart erbij.

Dit recept komt uit de aflevering over Paramaribo van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker