De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

sardines met tomatendip

Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in partjes. Pel en snipper de ui. Snijd de koriander fijn. Verhit olie in een pan en fruit de ui. Voeg de tomaten toe, bak circa 5 minuten mee tot het vocht verdampt is en breng op smaak met komijn, koriander, zout en versgemalen peper.

20 MIN
Sardines met tomatendip

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in partjes. Pel en snipper de ui. Snijd de koriander fijn. Verhit olie in een pan en fruit de ui. Voeg de tomaten toe, bak circa 5 minuten mee tot het vocht verdampt is en breng op smaak met komijn, koriander, zout en versgemalen peper. Verhit olie in een pan en bak de sardines om en om goudbruin en gaar. Breng op smaak met zout en peper en blus af met citroensap. Serveer de sardines met de tomatendip.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker