Garnituur
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de eieren in circa 8 minuten hard. Giet de eieren af en spoel ze koud. Pel de eieren. Pluk de kip van het bot en scheur in dunne repen. Verhit een koekenpan met een scheutje olie en bak de kipreepjes goudbruin.
Snijd de bovenkant van de peper en rol de peper tussen je handen, zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in dunne ringen. Vijzel de peper met de sojasaus fijn en schenk het in een apart kommetje. Snijd de bladselderij fijn.
Serveer de rijst, eieren, kippenvlees, bladselderij, peperketjap, taugé, kleine frietchips en de gebakken uitjes elk in een apart schaaltje.
Serveren
Schep uit de garnituurschaaltjes garnituur waar je trek in hebt. Verdeel over je soepkom en schenk hier de soep overheen.
Facebook opmerkingen