De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Sambal Goreng Boontjes van Oma Tora

5 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Sambal Goreng Boontjes van Oma Tora

Bereidingswijze

Sambal Goreng Boontjes
Snijd de boontjes fijn in stukjes van circa 0,5 cm. Pel de ui en knoflook en snijd fijn. Verhit een pan met olie en fruit de ui en knoflook samen met de salambladeren. Snijd de lomboks in fijne ringetjes, de petehbonen fijn, de laos in dikke schijven en voeg samen met de trassi toe. Snijd de tomaten in stukjes en voeg toe met een scheutje water en de boontjes. Voeg de suiker en maïskorrels toe en breng op smaak met zout. Laat het geheel heel even bakken en blijf roeren zodat het niet aanbakt. Voeg de garnalen en de kokosmelk toe en laat circa 5 minuten sudderen.

Serveren
Serveer de Sambal Goreng Boontjes met gekookte rijst en Indische gerechten.

Dit geliefde 24Kitchen-programma met chefkok Danny Jansen is terug van weggeweest! Ook in dit seizoen kookt hij met de leukste oma's, en deze keer ook een opa, de lekkerste familierecepten.

 

ZOADK-ART

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.