Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in blokjes. Verwijder de zaadjes van de peper en snijd de peper in ringetjes. Ontvel de tomaat, verwijder het vruchtvlees en snijd de tomaat in blokjes. Pel de ui en snijd hem in halve ringen. Meng de groente met de maïs, rasp van de limoen, komijn en een scheut olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Meng crème fraiche met ketchup. Verdeel de salsa over de wraps. Strooi de garnalen erover en garneer met de saus. Rol de wraps op en leg ze op borden.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
salsa van maïs
15 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties