De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

salsa van maïs

15 min kooktijd
Salsa van maïs

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in blokjes. Verwijder de zaadjes van de peper en snijd de peper in ringetjes. Ontvel de tomaat, verwijder het vruchtvlees en snijd de tomaat in blokjes. Pel de ui en snijd hem in halve ringen. Meng de groente met de maïs, rasp van de limoen, komijn en een scheut olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Meng crème fraiche met ketchup. Verdeel de salsa over de wraps. Strooi de garnalen erover en garneer met de saus. Rol de wraps op en leg ze op borden.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker