Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Salsa van maïs

  • 1 rode parika
  • 1 groene paprika
  • 1 rode peper
  • 1 tomaat
  • 1 rode ui
  • 250 g mais
  • 0.5 limoen
  • 0.5 tl komijn
  • olijfolie
  • zout
  • versgemalen peper
  • 80 ml crème fraîche
  • 1 el ketchup
  • 4 wraps
  • 50 g roze garnalen

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in blokjes. Verwijder de zaadjes van de peper en snijd de peper in ringetjes. Ontvel de tomaat, verwijder het vruchtvlees en snijd de tomaat in blokjes. Pel de ui en snijd hem in halve ringen. Meng de groente met de maïs, rasp van de limoen, komijn en een scheut olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Meng crème fraiche met ketchup. Verdeel de salsa over de wraps. Strooi de garnalen erover en garneer met de saus. Rol de wraps op en leg ze op borden.

Geef je waardering

12
Salsa van maïs