De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Salade van salami en augurk

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Salade van salami en augurk

Bereidingswijze

Meng de mosterd, azijn, zout en peper en mix de olie erdoor. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Dompel de tomaten 10 seconden in kokend water, spoel ze koud en ontvel ze. Verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in reepjes. Snijd de salami en augurk in reepjes. Pel en snijd de ui in halve ringen. Meng de tomaten, salami, augurk, ui en rucola met de dressing en verdeel de salade over borden. Garneer met pijnboompitten.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.