De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Salade van knolselderij, krieltjes en tuinkers

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Salade van knolselderij, krieltjes en tuinkers

Bereidingswijze

Schil en rasp de knolselderij zo fijn mogelijk en besprenkel met sap van de citroen. Breng een pan met water en zout aan de kook en kook de krieltjes gaar. Giet ze af en laat ze uitwasemen. Rooster de pompoenpitten in een droge koekenpan. Bak de spekjes krokant. Meng de knolselderij met de pompoenpitten, spekjes, krieltjes en twee derde van de tuinkers. Breng op smaak met een flinke scheut olijfolie, zout en peper. Verdeel de salade over borden en strooi de resterende tuinkers erover.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.