Schil en rasp de knolselderij zo fijn mogelijk en besprenkel met sap van de citroen. Breng een pan met water en zout aan de kook en kook de krieltjes gaar. Giet ze af en laat ze uitwasemen. Rooster de pompoenpitten in een droge koekenpan. Bak de spekjes krokant. Meng de knolselderij met de pompoenpitten, spekjes, krieltjes en twee derde van de tuinkers. Breng op smaak met een flinke scheut olijfolie, zout en peper. Verdeel de salade over borden en strooi de resterende tuinkers erover.
Salade van knolselderij, krieltjes en tuinkers
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties