Verwarm
de oven voor op 180 °C.
Pluk
en hak de oregano fijn. Meng de olijfolie extra vierge met het sap van de
citroen en de oregano en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen
peper. Snijd het flatbread in puntjes en meng de helft van de oregano-olie
erdoor. Leg het flatbread op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in 8
- 10 minuten in de oven tot ze krokant zijn.
Halveer
de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve
ringetjes. Pel en snijd de knoflook heel fijn. Maak de radijsjes schoon en
snijd ze in plakjes. Schil de rode bietjes en snijd ze met een dunschiller in
dunne plakjes. Snijd de Crazy Pea af. Meng de peper met de knoflook, radijsjes,
rode bieten, Crazy Pea en een scheut olijfolie en breng op smaak met een beetje
zout en versgemalen peper.
Verdeel
de salade over borden en steek het flatbread erin. Rasp de pecorino erover en
besprenkel met oregano-olie.
15 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties