Salade met avocado en gegrilde kipreepjes

3
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Salade met avocado

  • Breng 2 pannen water aan de kook.
  • Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af en spoel koud.
  • Halveer de avocado, verwijder de pit, schep het vruchtvlees eruit en snijd het vruchtvlees in reepjes.
  • Halveer de cherrytomaten.
  • Verwijder, indien nodig, de uiteindes van de haricots verts. Halveer de haricots verts. Kook ze circa 3 minuten. Giet af en spoel ze koud.
  • Pel en snijd de rode uien in halve ringen.
  • Pluk en hak de peterselie fijn.
  • Meng alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Gegrilde kipreepjes

  • Verwarm de grillpan voor.
  • Snijd de kipfilet in reepjes. Smeer de reepjes in met olijfolie. Gril de kipreepjes om en om in circa 3 minuten gaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Serveren

  • Verdeel de salade over de borden en leg de kipreepjes er bovenop.

 

 

 

Ingredienten

4
Personen

Salade met avocado

  • 300 g fusilli
  • 2 avocado's
  • 250 g cherrytomaten
  • 200 g haricots verts
  • 2 rode uien
  • 0.5 bosje peterselie
  • 4 el kwark

Gegrilde kipreepjes

  • 400 g kipfilet
  • olijfolie om in te bakken

Extra nodig

  • grillpan
Geef je waardering
3