Salade met avocado
- Breng 2 pannen water aan de kook.
- Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af en spoel koud.
- Halveer de avocado, verwijder de pit, schep het vruchtvlees eruit en snijd het vruchtvlees in reepjes.
- Halveer de cherrytomaten.
- Verwijder, indien nodig, de uiteindes van de haricots verts. Halveer de haricots verts. Kook ze circa 3 minuten. Giet af en spoel ze koud.
- Pel en snijd de rode uien in halve ringen.
- Pluk en hak de peterselie fijn.
- Meng alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Gegrilde kipreepjes
- Verwarm de grillpan voor.
- Snijd de kipfilet in reepjes. Smeer de reepjes in met olijfolie. Gril de kipreepjes om en om in circa 3 minuten gaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
- Verdeel de salade over de borden en leg de kipreepjes er bovenop.
Meld je aan en praat mee