De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Rundersmoor van oma Rosa

Snijd het rundvlees in blokjes. Pel en snijd de ui en knoflook. Verhit boter in de pan en voeg de ui, knoflook, kaneelstokje, kruidnagel, nootmuskaat en het bouillonblokje toe. Roer het geheel goed door. Laat het circa 5 minuten sudderen.

75 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Rundersmoor van oma Rosa

Bereidingswijze

Snijd het rundvlees in blokjes. Pel en snijd de ui en knoflook. Verhit boter in de pan en voeg de ui, knoflook, kaneelstokje, kruidnagel, nootmuskaat en het bouillonblokje toe. Roer het geheel goed door. Laat het circa 5 minuten sudderen.

Meng het rundvlees, ketjap manis, water, peper, zout en suiker door de smoor in de pan. Laat het geheel circa 45-60 minuten sudderen totdat het goed gaar is.

Verhit een scheut olie in een koekenpan. Bak de krieltjes rondom goudbruin.

Knip de Chinese vermicelli in stukjes. Laat het circa 5 minuten weken in kokend water.

Schep de smoor in een kom. Garneer de smoor met de gebakken aardappelen en de Chinese vermicelli.

 

 

Dit geliefde 24Kitchen-programma met chefkok Danny Jansen is terug van weggeweest! Ook in dit seizoen kookt hij met de leukste oma's, en deze keer ook een opa, de lekkerste familierecepten.

 

ZOADK-ART

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.