Aardappels
- Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes.
- Breng een pan water met zout aan de kook en kook de aardappels circa 5 minuten.
- Verhit een scheutje olijfolie en een klontje boter in een koekenpan.
- Giet de aardappels af en bak ze circa 15 minuten op middelhoog vuur. Breng de aardappels op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Rozemarijnworstjes
- Rijg de takjes rozemarijn in de lengte door de worstjes.
- Verhit een scheutje olie en de boter in een koekenpan en bak de worstjes in circa 12 minuten goudbruin en gaar.
Spinazie
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verwarm een scheutje olijfolie in een wok en voeg de knoflook en pijnboompitten toe. Breng op smaak met een beetje zout. Voeg de spinazie toe en roerbak circa 5 minuten.
- Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.
- Halveer de olijven.
- Voeg de zongedroogde tomaten en olijven toe en warm kort door.
Serveren
Verdeel
de spinazie, aardappels en de rozemarijnworstjes over borden.
0 reacties