De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

rozemarijnworstjes met spinazie

30 min kooktijd
Rozemarijnworstjes met spinazie

Een recept van

Roberta Pagnier

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Aardappels

  • Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes.
  • Breng een pan water met zout aan de kook en kook de aardappels circa 5 minuten.
  • Verhit een scheutje olijfolie en een klontje boter in een koekenpan.
  • Giet de aardappels af en bak ze circa 15 minuten op middelhoog vuur. Breng de aardappels op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. 

Rozemarijnworstjes

  • Rijg de takjes rozemarijn in de lengte door de worstjes.
  • Verhit een scheutje olie en de boter in een koekenpan en bak de worstjes in circa 12 minuten goudbruin en gaar. 

Spinazie

  • Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Verwarm een scheutje olijfolie in een wok en voeg de knoflook en pijnboompitten toe. Breng op smaak met een beetje zout. Voeg de spinazie toe en roerbak circa 5 minuten.
  • Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.
  • Halveer de olijven.
  • Voeg de zongedroogde tomaten en olijven toe en warm kort door.

Serveren
Verdeel de spinazie, aardappels en de rozemarijnworstjes over borden.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker