De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

rosti van zoete aardappel met geitenkaas

Een vegetarisch gerecht van zoete aardappelrosti met geitenkaas. Eenvoudig en lekker!

25 min kooktijd
Rosti van zoete aardappel met geitenkaas

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160 °C. Schil en rasp de aardappels in een kom. Smelt de boter. Meng de aardappels met de boter, ei en bloem en verkruimel de geitenkaas erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Verhit olie in een koekenpan en bak de rösti's in porties om en om goudbruin. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak ze in circa 15 minuten gaar in de oven.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker