Breng de appelsap aan de kook. Schenk over de couscous en laat 5 minuten wellen. Roer de couscous los met een vork. Halveer de aardebeien en meng het rood fruit door de couscous. Rasp de sinaasappel en roer de rasp door couscous. Verdeel de couscous over borden en schep de yoghurt erop. Besprenkel met ahornsiroop en garneer met de muntblaadjes.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
rood fruit couscous
15 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties