Pasta
- kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze van de verpakking.
Pastasaus
- Breng een pan met water en zout aan de kook.
- Snijd de broccoli in roosjes en kook de broccoli in circa 5 minuten beetgaar. Giet de broccoli af.
- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 3 minuten.
- Snijd de champignons in plakjes.
- Snijd de aubergine en ham in blokjes.
- Bak de champignons, aubergine en de ham op hoog vuur in circa 5 minuten mee met de ui en knoflook.
- Schenk de kookroom op de groente en laat circa 5 minuten inkoken.
- Breek de mozzarella in stukjes en voeg de mozzarella en de broccoli toe aan de groente, roer goed door en laat circa 2 minuten meekoken.
- Breng het geheel op smaak met zout en peper.
- Verdeel de pasta over borden en schep de romige groente erover.
0 reacties