De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

romige hampasta

Een heerlijke pasta met ham en romige groenten.

30 min kooktijd
Romige hampasta

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Pasta

  • kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze van de verpakking.

Pastasaus

  • Breng een pan met water en zout aan de kook.
  • Snijd de broccoli in roosjes en kook de broccoli in circa 5 minuten beetgaar. Giet de broccoli af.
  • Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 3 minuten.
  • Snijd de champignons in plakjes.
  • Snijd de aubergine en ham in blokjes.
  • Bak de champignons, aubergine en de ham op hoog vuur in circa 5 minuten mee met de ui en knoflook.
  • Schenk de kookroom op de groente en laat circa 5 minuten inkoken.
  • Breek de mozzarella in stukjes en voeg de mozzarella en de broccoli toe aan de groente, roer goed door en laat circa 2 minuten meekoken.
  • Breng het geheel op smaak met zout en peper.
  • Verdeel de pasta over borden en schep de romige groente erover.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker