De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

romige champignon-druivenschotel

Een heerlijk gerecht met kalkoen, druiven en champignon.

30 min kooktijd
Romige champignon-druivenschotel

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Krieltjes

Verhit een scheutje olie en een klontje boter in een pan en bak de krieltjes in circa 12 minuten goudbruin en krokant.

Romige champignon-druivenschotel

Snijd de kalkoenfilet in repen. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakjes. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de kalkoenfilet om en om goudbruin. Voeg de ui. Knoflook en champignons toe en bak circa 6 minuten mee. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de bospeentjes in gelijke stukken en kook ze in circa 3 minuten beetgaar. Giet ze af. Voeg de druiven samen met de doperwten, bospeen en de roomkaas toe aan de pan. Roer door tot de roomkaas gesmolten is en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Serveren

Verdeel de romige champignon-druivenschotel over borden en serveer met de krieltjes.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker