Romige champignon-druivenschotel

0
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Krieltjes

Verhit een scheutje olie en een klontje boter in een pan en bak de krieltjes in circa 12 minuten goudbruin en krokant.

Romige champignon-druivenschotel

Snijd de kalkoenfilet in repen. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakjes. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de kalkoenfilet om en om goudbruin. Voeg de ui. Knoflook en champignons toe en bak circa 6 minuten mee. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de bospeentjes in gelijke stukken en kook ze in circa 3 minuten beetgaar. Giet ze af. Voeg de druiven samen met de doperwten, bospeen en de roomkaas toe aan de pan. Roer door tot de roomkaas gesmolten is en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Serveren

Verdeel de romige champignon-druivenschotel over borden en serveer met de krieltjes.

Ingredienten

4
Personen

Krieltjes

  • olijfolie om in te bakken
  • 1 klontje boter
  • 450 g voorgegaarde krieltjes

Romige champignons-druivenschotel

  • 400 g kalkoenfilet
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 250 g kastanjechampignons
  • 1 bosje bospeen
  • 125 g pitloze witte druiven
  • 100 g roomkaas
  • 200 g diepvriesdoperwten
Geef je waardering
0