De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Romanesco met kruidentapenade

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Romanesco met kruidentapenade

Bereidingswijze

  • Stoom de romanesco in een grote pan, met een laagje van 5 cm kokend water met een deksel erop, in 10 minuten beetgaar.
  • Doe de overige ingrediĆ«nten in de keukenmachine. Maal tot een gladde pasta.
  • Giet de kruidentapenade over de romanesco.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.