De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

rode bietensoep

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij en bieten in stukken. Verhit olie in een pan en fruit de ui, knoflook, bleekselderij en laurier. Voeg de bieten toe en blus af met de azijn en bouillon. Aan de kook brengen en circa 7 minuten zachtjes door laten koken.

25 min kooktijd
Rode bietensoep

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij en bieten in stukken. Verhit olie in een pan en fruit de ui, knoflook, bleekselderij en laurier. Voeg de bieten toe en blus af met de azijn en bouillon. Aan de kook brengen en circa 7 minuten zachtjes door laten koken. Rasp de mierikswortel naar smaak en roer door de crème fraiche. Serveer de soep in kommen en garneer met de crème fraiche.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker