Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit een scheut olie in een pan en bak het vlees om en om goudbruin. Schuif het vlees circa 25 minuten in de oven. Verdeel het bakvet over de muffinvorm en verwarm de oven voor op 225 ºC. Zeef de bloem, voeg het ei en de helft van de melk en het zout toe. Roer tot een glad beslag. Meng de rest van melk erdoor. Verdun het beslag met water tot een dikke room. Laat het beslag circa 20 minuten rusten. Zet het bakblik in de oven zodat het goed heet word. Giet het beslag in de vormpjes, zet het bakblik meteen terug in de oven en bak ze in circa 25 minuten goudgeel en knapperig. Bind het braadvocht van het vlees met een lepel bloem die is gemengd met een scheut water. Serveer het vlees en de Yorkshire pudding op een grote schaal.
Dit recept komt uit de aflevering over Londen van het programma The Taste of Life Travel.
0 reacties