- Verwarm de grill van de oven voor op 220 °C.
- Breng in een pan 1 liter water aan de kook en los hierin de bouillonblokjes op.
Risotto
- Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verhit olie in een pan en fruit hierin de helft van de uien en knoflook.
- Voeg de risottorijst toe en roer dit circa 1 minuut door.
- Blus af met een flinke schep bouillon en gaar de risotto volgens de gebruiksaanwijzing.
- Verhit olie in een pan en fruit hierin de overgebleven uien en knoflook.
- Voeg de spinazie toe en laat slinken.
- Rang de sperziebonen en snijd ze daarna in stukjes van circa 1 centimeter.
- Voeg ze circa 5 minuten voordat de risotto klaar is toe.
- Laat de spinazie uitlekken op een zeef.
- Roer, als de risotto bijna klaar is, de studentenhaver en de spinazie erdoor.
- Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Broodjes met geitenkaas
- Snijd de ciabatta en geitenkaas in plakken.
- Leg de plakken ciabatta op een met bakpapier beklede bakplaat en beleg met de geitenkaas.
- Besprenkel met honing.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Bak de geitenkaas onder de grill in circa 3 minuten goudbruin.
0 reacties