Rijstnoedels met Bio+ rodekool, wortel, tuinbonen, mango en frisse kokosdressing

5
Gemiddeld
 
Aangeboden door:

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Kook de noedels in ruim kokend water volgens de gebruiksaanwijzing. Spoel ze koud met water en laat goed uitlekken. Meng in een kom de ingrediënten voor de dressing. Schrap en snijd de wortel in fijne reepjes. 

Was en snijd de kool in heel fijne reepjes. Schil en snijd het mangovruchtvlees in blokjes. Snijd de bosuien in ringetjes. Meng in een kom de noedels, groenten, mango en dressing. Schep de salade op de borden.

Ingredienten

4
Personen

  • 200 gr rijstnoedels
  • 200 gr winterpeen
  • 200 gr gekookte tuinbonen
  • 200 gr verse Bio+ rodekool
  • 1 mango
  • 3 bosuien
  • 75 ml kokoswater
  • 2 el lichtbruine basterdsuiker
  • 2 el limoensap
  • 2 el mix voor vissaus
Geef je waardering
5