De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Ricotta cheesecake met passievruchtencurd

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Ricotta cheesecake met passievruchtencurd

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Smelt de boter.
  • Maal de koekjes met het amandelmeel fijn.
  • Bekleed een springvorm van 24 cm met bakpapier.
  • Meng de boter met het koekkruim in de springvorm en druk aan. Bak 10 minuten op 180 °C.
  • Roer de ricotta, kwark, suiker, eieren en vanille extract door elkaar.
  • Draai de oven terug naar 150 °C.
  • Stort de vulling op de koekjesbodem.
  • Bak 1,5 uur op 150 °C. Laat daarna nog 2 uur in de oven staan.
  • Zet een nacht in de koelkast.
  • Als laatste verdeel de passievruchtencurd over de bovenkant.

Deze zal niet zo druipen als die van mij aangezien ik ongeduldig was en het er half warm overheen goot.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.