Regenboogfruit-ijsbeker
- Snijd de kroontjes van de aardbeien.
- Schil en snijd de kiwi’s in plakken.
- Schil en snijd de bananen in grove stukken.
- Leg de frambozen, aardbeien, kiwi’s, bananen en bosbessen circa 4 uur in de vriezer.
Framboos
- Pureer de frambozen tot bevroren granité.
Aardbei
- Voeg de aardbeien en een paar blaadjes basilicum toe aan de blender en mix tot bevroren granité.
- Doe de kiwi met een paar blaadjes munt in de blender. Meng met twee eetlepels kokoswater. Mix tot bevroren granité.
Bosbessen
- Meng de bosbessen met twee eetlepels kokosmelk in de blender. Mix tot bevroren granité.
Banaan
- Meng in de blender de banaan met twee eetlepels kokosmelk. Mix tot bevroren ijs.
Serveren
- Bouw de regenboogfruit-ijsbeker op in laagjes. Begin met de frambozen, dan de banaan, bosbessen, kiwi, aardbei.
- Snijd de ananas en mango in blokjes, garneer de glazen ermee en bestrooi met kokosrasp.
Meld je aan en praat mee