Regenboogfruit-ijsbeker

2
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Regenboogfruit-ijsbeker

  • Snijd de kroontjes van de aardbeien.
  • Schil en snijd de kiwi’s in plakken.
  • Schil en snijd de bananen in grove stukken.
  • Leg de frambozen, aardbeien, kiwi’s, bananen en bosbessen circa 4 uur in de vriezer.

Framboos

  • Pureer de frambozen tot bevroren granité.

Aardbei

  • Voeg de aardbeien en een paar blaadjes basilicum toe aan de blender en mix tot bevroren granité.
Kiwi
  • Doe de kiwi met een paar blaadjes munt in de blender. Meng met twee eetlepels kokoswater. Mix tot bevroren granité. 

Bosbessen

  • Meng de bosbessen met twee eetlepels kokosmelk in de blender. Mix tot bevroren granité.

Banaan

  • Meng in de blender de banaan met twee eetlepels kokosmelk. Mix tot bevroren ijs.

Serveren

  • Bouw de regenboogfruit-ijsbeker op in laagjes. Begin met de frambozen, dan de banaan, bosbessen, kiwi, aardbei.
  • Snijd de ananas en mango in blokjes, garneer de glazen ermee en bestrooi met kokosrasp.


Ingredienten

4
Personen

Fruitijs

  • 150 g frambozen
  • 150 g aardbeien
  • 150 g kiwi's
  • 150 g bosbessen
  • 150 g bananen
  • 0.5 bos munt
  • 2 el kokoswater
  • 6 el kokosmelk
  • 0.5 bos basilicum

Serveren

  • 250 g ananas
  • 250 g mango
  • 1 el kokosrasp

Extra nodig

  • blender of keukenmachine
Geef je waardering
2