Ramon's Goulashsoep
-
Snijd de runderlappen in blokjes. Snipper de uien. Hak de tenen knoflook fijn. Snijd de tomaten, aardappel, peen en paprika in blokjes. Hak tot slot de peterselie.
-
Verhit de boter in een soeppan. Bak de blokjes runderlap aan alle kanten bruin.
-
Voeg de uien en de knoflook toe en bak tot de uien glazig zijn.
-
Voeg paprikapoeder, laurier en karwij toe en bak 2 minuten op laag vuur mee.
-
Blus af met de tomatenblokjes en de runderbouillon. Breng het net niet aan de kook en laat 1,5 uur zachtjes stoven.
-
Voeg de aardappelen, peen en paprika toe. Breng de goulash net tegen de kook. Laat daarna 30 minuten zachtjes stoven.
-
Maak de soep af met de crème fraîche en peterselie en breng eventueel op smaak met zout en peper.
0 reacties