De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Ramon's Goulashsoep

Goulashsoep is een smaakvolle soep met oorsprong in Hongarije. De soep combineert mals rundvlees, paprika en groenten in een kruidige bouillon. Perfect voor de koudere dagen!

35 min. voorbereidingstijd
120 min. wachttijd
Direct naar recept
Goulashsoep

Een recept van

Ramon Brugman

Ramon Brugman buitenkeuken

"Goulash soep maken is voor mij een stap terug in de tijd. Mijn moeder maakte het vroeger, nu ik, met haar goulashsoep recept."

Bereidingswijze

Ramon's Goulashsoep

  1. Snijd de runderlappen in blokjes. Snipper de uien. Hak de tenen knoflook fijn. Snijd de tomaten, aardappel, peen en paprika in blokjes. Hak tot slot de peterselie. 

  2. Verhit de boter in een soeppan. Bak de blokjes runderlap aan alle kanten bruin. 

  3. Voeg de uien en de knoflook toe en bak tot de uien glazig zijn.

  4. Voeg paprikapoeder, laurier en karwij toe en bak 2 minuten op laag vuur mee. 

  5. Blus af met de tomatenblokjes en de runderbouillon. Breng het net niet aan de kook en laat 1,5 uur zachtjes stoven. 

  6. Voeg de aardappelen, peen en paprika toe. Breng de goulash net tegen de kook. Laat daarna 30 minuten zachtjes stoven. 

  7. Maak de soep af met de crème fraîche en peterselie en breng eventueel op smaak met zout en peper. 

Maak je klaar voor Ramon's Buitenkeuken, een nieuw culiniar feelgood-programma met nieuw 24Kitchen-gezicht Ramon Brugman.

Ramon's Buitenkeuken

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.