De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Radicchiosalade met bonensalsa

30 MIN
Radicchiosalade met bonensalsa
Andy McDonald

Bereidingswijze

Radicchiosalade met bonensalsa
Pak de bol knoflook in met aluminiumfolie. Pof de knoflook circa 20 minuten op de bbq. Snijd de radicchio in parten en besprenkel met olijfolie. Gril de radicchio circa 5 minuten op de bbq.

Prak voor de bonensalsa de cannellinibonen met een scheutje olijfolie, de gepofte knoflook, chiliflakes, een beetje zout en wat versgemalen peper in een tjobe. Schep de radicchio over de bonensalsa. Verbrokkel de feta erover. Besprenkel met balsamicoazijn. Bestrooi met de zonnebloempitten en de rozijnen.

Lange, zwoele avonden, lekkere zomerse deuntjes en blote voeten in het gras; het is tijd om te genieten van het echte buitenleven! Stook de bbq op, pak je karaffen en schalen uit de kast en nodig vrienden en familie uit. De warme avonduren zullen vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

In het programma Eten in de Tuin maken chef Andy en liquid chef Corria de heerlijkste zomerse gerechten en drankjes die van jouw maaltijden in de openlucht een onvergetelijke ervaring zullen maken. Malse stukken vlees, kruidige vis, verrassende nagerechten van de bbq. Maar natuurlijk ook salades, marinades en sauzen om je vingers bij af te likken. Dat allemaal onder het genot van de meest kleurrijke, smaakvolle en verbluffende shakes, smoothies en (alcoholvrije) cocktails. Voor ieder wat wils: van stoere mannenmaaltijden tot gezellige hapjes.

In dit programma leer je alles wat je wilde weten over bbq-en en nog veel meer…

Bereid je voor op een drukke tijd, want dit jaar is jouw tuin, balkon of veranda the place to be in de zomer.
 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker