De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

rabarberclafoutis

Verwarm de oven voor op 180 °C. Breng een pan met water op hoog vuur aan de kook. Snijd de rabarber in grove stukken, kook ze 1 minuut in de pan met water en laat ze goed uitlekken. Leg de rabarber in een ovenschaal en verdeel de suiker en likeur erover.

30 min kooktijd
Rabarberclafoutis

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. Breng een pan met water op hoog vuur aan de kook. Snijd de rabarber in grove stukken, kook ze 1 minuut in de pan met water en laat ze goed uitlekken. Leg de rabarber in een ovenschaal en verdeel de suiker en likeur erover. Maak een beslag van de bloem, kaneelpoeder, melk en eieren en schenk dit in de ovenschaal. Bak de clafoutis in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker