De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

quattro formaggi pizzapie

Deze heerlijke hartige taart is een variatie op de beroemde vier kazen pizza!

10 MIN
Quattro formaggi pizzapie

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Piedeeg

Kneed de bloem, boter, roomkaas, water, azijn, bakpoeder en zout tot een soepel deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 30 minuten rusten in de koelkast.

Vulling
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Breng een pan met water aan de kook, snijd de broccoli in roosjes en blancheer deze circa 3 minuten. Laat afkoelen op ijswater en dep droog. Vet de springvorm in. Rol het piedeeg uit tot 4 millimeter dikte en bekleed de ingevette springvorm ermee. Strooi het paneermeel over de bodem. Verdeel de broccoli en de cherrytomaatjes over de bodem. Pluk en hak de oregano en meng met de eidooiers door de crème fraîche en verdeel over de groente. Snijd de mozzarella en de tallegio. Rasp de pecorino en verbrokkel de gorgonzola. Verdeel de kazen elk in een part van de taart. Bak de taart in circa 45 minuten goudbruin en gaar.

Thema: maaltijden voor mannen

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker