Pulled oesterzwam
-
Verwarm de Airfryer tot 200 °C.
-
Borstel de oesterzwammen goed schoon en trek ze in reepjes. Pers de knoflookteentjes of hak ze fijn.
-
Meng de olie, paprikapoeder, cayennepeper en knoflook in een kom.
-
Voeg de reepjes oesterzwam toe en meng door de marinade.
-
Bak 15 minuten af in de voorverwarmde Airfryer. Schep na 5 tot 10 minuten om.
Shirma’s BBQ-saus
-
Rasp de ui en pers de knoflookteentjes.
-
Verhit in een steelpan 1 eetlepel olijfolie en fruit de ui en knoflook.
-
Voeg de gezeefde tomaten, ketjap, azijn, water en mosterd toe.
-
Zet het vuur laag wanneer de saus begint te pruttelen en voeg de droge kruiden en de bruine basterdsuiker toe.
-
Laat 25 tot 30 minuten op laag vuur indikken.
-
Serveer met de pulled oesterzwam.
0 reacties