De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

provencaalse mosselen

Pel en snijd de ui en knoflook. Halveer de paprika en snijd de zaadlijsten eruit. Snijd de paprika, bleekselderij, venkel, en tomaten in stukjes. Was de mosselen en maak ze schoon. Verhit olie in een pan en fruit de ui, knoflook, paprika, bleekselderij en venkel.

20 min kooktijd
Provencaalse mosselen

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en snijd de ui en knoflook. Halveer de paprika en snijd de zaadlijsten eruit. Snijd de paprika, bleekselderij, venkel, en tomaten in stukjes. Was de mosselen en maak ze schoon. Verhit olie in een pan en fruit de ui, knoflook, paprika, bleekselderij en venkel. Voeg de tomaten en de mosselen toe. Blus af met pernod. Leg een deksel op de pan en laat de mosselen in circa 10 minuten gaar worden. Roer de mosselen halverwege door. Snijd de bladpeterselie fijn en roer door de mosselen.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker