De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pörkölt met rode paprika

25 min kooktijd
Pörkölt met rode paprika

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

  • Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Pörkölt met rode paprika’s

  • Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in stukjes.
  • Verhit een scheutje olie in een (hapjes)pan en fruit de uien, knoflook, rode peper en de paprikapoeder circa 2 minuten.
  • Voeg de spekblokjes en de kipbraadsticks toe en bak circa 4 minuten mee.
  • Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee.
  • Schenk het water erbij en laat het geheel op laag vuur met de deksel op de pan in circa 15 minuten gaar stoven.
  • Snijd de tomaten in blokjes.
  • Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
  • Stoof de tomaten en de paprika’s de laatste 5 minuten mee met de kipbraadsticks. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Serveren
Verdeel de gnocchi over borden. Schep de Pörkölt op de gnocchi.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker