- Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Pörkölt met rode paprika’s
- Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in stukjes.
- Verhit een scheutje olie in een (hapjes)pan en fruit de uien, knoflook, rode peper en de paprikapoeder circa 2 minuten.
- Voeg de spekblokjes en de kipbraadsticks toe en bak circa 4 minuten mee.
- Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee.
- Schenk het water erbij en laat het geheel op laag vuur met de deksel op de pan in circa 15 minuten gaar stoven.
- Snijd de tomaten in blokjes.
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
- Stoof de tomaten en de paprika’s de laatste 5 minuten mee met de kipbraadsticks. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
Verdeel de gnocchi over borden. Schep de Pörkölt op de gnocchi.
0 reacties